Thomas Sterud Borgersen   Thomas er 28 år gammel, og er sportslig leder på Enjoy Danseklubb. Han er tidligere toppdanser i freestyle- og IDO grenene, og har en bachelor i moderne dans fra Khio. Thomas har både nasjonal og internasjonal dommereksamen, og har gått på NIH’ sitt «Yngre ledere i idretten». Til daglig studerer han administrasjon og ledelse på OsloMet, og reiser Europa rundt og underviser. I våres skal han undervise IDO grenene på tirsdager, og ha både turn og work it timene på onsdager.

Thomas Sterud Borgersen

Thomas er 28 år gammel, og er sportslig leder på Enjoy Danseklubb. Han er tidligere toppdanser i freestyle- og IDO grenene, og har en bachelor i moderne dans fra Khio. Thomas har både nasjonal og internasjonal dommereksamen, og har gått på NIH’ sitt «Yngre ledere i idretten». Til daglig studerer han administrasjon og ledelse på OsloMet, og reiser Europa rundt og underviser. I våres skal han undervise IDO grenene på tirsdager, og ha både turn og work it timene på onsdager.

Marte Johansen   Marte er 23 år gammel, og er hovedtrener på Enjoy. Hun har tidligere gått på Rælingen toppidrett, og har tatt trener 1 i Norges Danseforbund. Hun er en av tidenes beste freestyledansere i Norge, og var den første norske danseren som vant den internasjonale konkurransen Brean i freestyle og flere store konkurranser som ICON og IFDC. Denne våren skal Marte forsette å ha sine timer på mandager og torsdager.

Marte Johansen

Marte er 23 år gammel, og er hovedtrener på Enjoy. Hun har tidligere gått på Rælingen toppidrett, og har tatt trener 1 i Norges Danseforbund. Hun er en av tidenes beste freestyledansere i Norge, og var den første norske danseren som vant den internasjonale konkurransen Brean i freestyle og flere store konkurranser som ICON og IFDC. Denne våren skal Marte forsette å ha sine timer på mandager og torsdager.

Martine Sophie Schuktz   Martine er 23 år gammel og er hovedtrener for barnedans og rekrutt / littøvet på Enjoy. Hun har tidligere konkurrert i freestyle, slow, disco og hip hop. Hun har gått toppidrett på videregående. Denne våren skal Martine undervise våre super-kidz og øvet turn / triks på mandager, og rekrutt/litt øvet på onsdager.

Martine Sophie Schuktz

Martine er 23 år gammel og er hovedtrener for barnedans og rekrutt / littøvet på Enjoy. Hun har tidligere konkurrert i freestyle, slow, disco og hip hop. Hun har gått toppidrett på videregående. Denne våren skal Martine undervise våre super-kidz og øvet turn / triks på mandager, og rekrutt/litt øvet på onsdager.

 
Ida Victoria Kolsrud hauge   Ida Victoria Kolsrud Hauge er 19 år gammel og er elev på Spin Off Forstudium i dans, hvor hun hovedsakelig danser jazz, moderne og klassisk. Ved siden av Spin Off trener hun freestyle og slow på kveldstid. Ida har tidligere gått danselinjen på Rud videregående skole, og hennes kunnskap innen varierte dansestiler er noe Enjoy tar stor nytte av. Denne våren skal Ida undervise både «jazzballett» «commercial»

Ida Victoria Kolsrud hauge

Ida Victoria Kolsrud Hauge er 19 år gammel og er elev på Spin Off Forstudium i dans, hvor hun hovedsakelig danser jazz, moderne og klassisk. Ved siden av Spin Off trener hun freestyle og slow på kveldstid. Ida har tidligere gått danselinjen på Rud videregående skole, og hennes kunnskap innen varierte dansestiler er noe Enjoy tar stor nytte av. Denne våren skal Ida undervise både «jazzballett» «commercial»

Ved behov benytter Enjoy seg av flere av sine eldste dansere som vikarer. Det mye erfaring blandt jentene. Flere har tatt trener 1 og flere er underveis i denne utdannelsen.

Ved behov benytter Enjoy seg av flere av sine eldste dansere som vikarer. Det mye erfaring blandt jentene. Flere har tatt trener 1 og flere er underveis i denne utdannelsen.